diumenge, 1 d’abril del 2012

Segona setmana d'obres

Desprès de l'episodi de destrucció i pols, el pis comença a prendre forma!




Seguint amb la feina de la primera setmana, van treure tota la runa de la terrassa, van posar un aïllant a la paret i van aixecar una paret de totxanes que desprès van remolinar. A més, per salvar un desaigua del fons de la terrassa, van fer un petit caixó al terra, que també van remolinar.
Tot i que encara queda molt per fer a la terrassa, els paletes ja han acabat, ja que les rajoles del terra, pintar i arreglar la barana serà cosa nostra desprès.





Pel que fa a la cuina-menjador, per una banda hem pogut treure una columneta de la part de la cuina, així que els paletes han tingut d'afegir totxos al forat que havia quedat.
Per altra banda, a la zona que serà el menjador, ja han pogut remolinar-ho tot, i ha quedat llis i llest per pintar.



On hi ha hagut els canvis més vistosos ha estat en el bany, que és on els paletes tenen més feina, ja que és l'única estança que deixaran acabada quan marxin.
Primer de tot van rebossar les parets.
En el rentador amb l'acabat llis ja que aniran pintades.
En el lavabo amb un acabat més rugós preparat per posar les rajoles.


Un cop les parets llestes, ha estat el torn de les rajoles. Pel terra vam escollir unes rajoles quadrades de 48x48 cm. (model chic cromo), són pràcticament negres, i tot i que sembla que brillin, en realitat són bastant mate i fàcils de netejar! (o això ens ha semblat al passar-hi una fregona per sobre.). El terra és el mateix tant en el bany com en el rentador, així aconseguim continuïtat visual. Per la paret, vam triar unes rajoles de la mateixa col·lecció, model chic zinc, que són grises fosc rectangulars. La idea és que aquestes rajoles aniran fins a 1,20 d'alçada excepte en la paret de la banyera que per raons obvies aniran fins més amunt. Hem triat colors foscos en les rajoles per què busquem un look industrial, i amés, volem pintar la paret d'un color de contrast potent, estem pensant amb el groc mostassa, i per tant, com més fosc siguin les rajoles més contrast.

Això és el que ens ha portat la segona setmana, sobretot el bany ha anat prenent forma, la setmana que ve més!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada