dijous, 16 d’agost del 2012

Decapar bigues

Fa molt que no actualitzem el blog, ho sé, molta feina, final de curs i moltes coses a fer pel pis. Així doncs hi ha molts pots endarrerits, espero posar-me el dia aviat. Aquest post va dedicat a quan varem decapar les bigues, la veritat és que ja fa mesos d'això i ara em sembla molt molt llunyà, i no em sembla tant, però realment quan ho estàvem fent recordo que pensava que no acabaríem mai!


Els materials que vam usar van ser un parell de pinzells, dues rasquetes alguns draps vells i decapant, molt decapant.


Hi vam dedicar moltes hores, ja que decapar és lent i sobretot en bigues antigues com les nostres, està ple d'imperfeccions, raconets i sempre queda una part que no acaba de marxar i necessites rascar bastant.

A més, si no fos suficient, vam haver de decapar set bigues, però no set bigues i ja està, sinó que cada capa tenia tres capes. Primer hi havia una capa blanca, que vam treure, a sota va aparèixer una capa verdosa, i quan la vam treure i creiem que ja estaria a sota encara quedava una capa marró que costava un munt ja que era molt enganxifosa, a saber de quin any era aquella pintura!. ( les diferents capes a la fota de la dreta)

Així doncs, sabent que teníem set bigues a decapar ens vam posar mans a l'obra


A més teníem una biga de ferro, i per què quedés millor la vam pintar de negre forja. I a continuar decapant!




Però encara que sembli mentida, un dia vam acabar de decapar. I per fi teníem unes bigues e fusta per la cuina. Només quedava, rascar el sostre i pintar de blanc l'espai entre bigues.

3 comentaris:

  1. Ostres! He descobert avui el blog (pensant en fer la cuina nova...) i ja estic impacient per les novetats!!!! :) i

    ResponElimina
  2. Un dia d'aquests l'anem actualitzant!! que se'ns està acumulant la feina i tenim un munt de novetats per explicar!

    ResponElimina
  3. nosaltres també ens hem de posar a decapar bigues però en tenim basntant més que 7... molta paciència em sembla i hores!

    ResponElimina