diumenge, 15 d’abril del 2012

Quarta setmana: el final s'olora

Aquesta setmana hi han hagut grans canvis al pis, el final de les obres (dels paletes) estan a punt d'acabar-se i això es nota.


A la cuina-menjador, la veritat és que no hi ha hagut grans canvis, ara la feina que s'hi ha fet és de la útil. Han continuat enguixant les parets, tapant esquerdes... i el més destacat, és que han tapat la tuberia que passava per la paret. Abans, de tapar-la hi han posat aïllant, per no sentir l'aigua baixar, després una paret de totxana i finalment l'han enguixat. Ens ha quedat una petita columna, mal menor. A la banda de la cuina, el lampista, ja ens ha fet la sortida de l'aigua per la pica.

Un dels canvis més evidents és en el lavabo, ja que ara ja sembla realment un lavabo. Han clavat l'encimera de ciment, encaixant-la a la rajola. Han col·locat la tassa de vàter i la banyera. Un cop col·locat, han acabat de posar les rajoles que quedaven. Casi casi tenim el lavabo. (Per cert, el circuit de l'aigua ja funciona, i si! hem tirat de la cadena per mirar com anava, tonteries d'estrenar  :P )

Un altre canvi que també es veu molt és la terrassa, com  ja havíem dit en el post de la tercera setmana els paletes havien d'arrencar les rajoles existents, impermeabilitzar de nou, fer el pendent pel desaigua i posar les rajoles vermelles que volíem. I han estat molt ràpids, dos dies i llestos. Ens encanta la nova terrassa!!! 
A més, el lampista ens ha posat una petita aixeta, i així tenim una sortida d'aigua a la terrassa, per si volem emplenar un cubell, o per regar (Una gran idea, i una gran terrassa :P) Ara només falta pintar-la de blanc!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada