diumenge, 29 d’abril del 2012

Pintem el lavabo i el rentador!

Aquest cap de setmana hem aprofitat per pintar. Carregats de pinzells, corrons, cinta de carrosser i pots de pintura ens hem posat mans a l'obra. El que tenim més avançat, i casi acabat és el lavabo i l'habitació de la roba. Així que ens hem fet un pas més i els hem pintat.

Com que les rajoles que hem posat al lavabo són molt fosques, des d'un inici teníem clar que volíem un color potent i de contrast pel lavabo, i l'escollit va ser el groc mostassa.

Primer de tot vam pintar el sostre del lavabo de color blanc. Tot i que ja era blanc, tenia unes taques marronoses a on hi havia hagut una llum. Així que hi vam fer una capa blanca per què quedés millor. Hem escollit el blanc per tal que guanyés visualment amplitud i llum i a més, queda molt ben contrastat amb el groc.
Un cop el sostre va està resolt, vam pintar el que ens feia més il·lusió, el groc mostassa del lavabo. Val a dir que quan vam fer la primera capa, ens vam espantar una mica, ja que no era el color que nosaltres volíem, sinó que tirava més cap a un "merda d'oca" i clar, no volíem un lavabo d'aquest color. Per sort, la segona capa va donar el toc definitiu i ara estem encantats amb el color del nostre lavabo.


Finalment, per acabar el cap de setmana, vam pintar la part del rentador de color blanc, com que és un espai petit, i sense llum natural, hem decidit pintar-lo tot de blanc, tant el sostre com les parets, per guanyar sensació d'espai.





Aquest ha estat el nostre cap de setmana, pintura i més pintura, però cada cop veiem més el final de la reforma del lavabo i del rentador i això il·lusiona.

2 comentaris:

  1. Volem una nova actualitzaciooooo!!! Vull veure com va quedant tot!!!!

    :-)

    Anna

    ResponElimina
  2. Yaaaa!! tens raó!! ara fa massa que no pengem res, prometem actualitzar d'aquí poc!!!! :)

    ResponElimina