dissabte, 21 d’abril del 2012

Cinquena setmana d'obres: els paletes han marxat

Aquesta setmana els paletes només van venir dilluns, la resta de dies ja només va venir el lampista. 
 La feina del lampista és molt important, però poc agraïda en quant a fotos, ja que s'ha passat una setmana, posant tubs per l'aigua (1), tubs per la llum, caixes... (2) i al ser una feina molt laboriosa, es veuen pocs resultats, però no per això hi ha hagut menys feina. Esperem que la setmana que ve ja pugui passar tots els cables i tinguem la instal·lació elèctrica bàsica feta! Dic instal·lació elèctrica bàsica, perquè els vam dir als paletes que ens deixessin la instal·lació feta fins a la caixa de cada habitació, i que la resta - posar els tubs caps els endolls, col·locar interruptors... - ja ho faríem nosaltres. Ja us explicarem com va perquè jo ja hem perdo només de parlar amb el lampista sobre les fases que ens deixa, i cap on van!
A banda dels cables, ens queda la finestra, que els paletes dilluns van deixar-ho apunt per la seva instal·lació (1), i el de la finestra no ha aparegut :'(, fins ara no havíem tingut cap problema ni de temps, ni d'encàrrecs ni res de res amb els paletes, espero que la finestra no sigui el primer entrebanc.

A més d'aquesta feina, el lampista n'ha fet dues "resultones", la primera és que el dilluns, amb l'ajuda dels paletes va col·locar el termo, ueeeeee!!!! L'han col·locat a l'habitació de la roba, o el que és el mateix, al costat del lavabo, on vam aixecar un tabic, per separar lavabo de la zona de rentar la roba.

I l'altre feina, i la que em fa més il·lusió és la que el lampista va fer divendres, que va ser posar la pica i l'aixeta del lavabo!. La setmana passada ja van posar l'encimera de ciment que vam fer, i es van esperar a col·locar una L sota, per reforçar l'estructura abans de posar la pica, i el divendres, arribem al pis i "taxan!" tenim pica al lavabo i funciona!!!
Cola com una pica mega-superguai o què? i és l'encimera de ciment feta per nosaltres + pica d'Ikea 69€(en principi era per anar encastada, però nosaltres l'hem reconvertit en una pica de sobrenecimera i cola)  + aixeta d'Ikea 50€  (és en cascada i la vam comprar amb el 20% de descompte que oferien amb la targeta ikeafamily). 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada