dimarts, 4 de desembre del 2012

El menjador


Ja tenim el menjador llest! bé ens falta un sofà més gran, però tot no es pot tenir d'inici :P

Nosaltres anomenem menjador a l'habitació on tenim el sofà amb la tele, som així. Doncs bé, en origen, tenia una meravellosa combinació de colors, amb un ocre, una ratlla vermella (encara ens preguntem perquè) i un merda d'oca a la part de dalt. 



Així doncs, calia primer de tot, pintar l'habitació i treure aquest horror.

Abans de pintar, vam tapar tot de forats i irregularitats de la paret. Després vam fer una capa de blanc, per tapar el màxim el color. També vam fer una capa de blanc al sostre. Finalment, vam fer un parell de capes de marró en dues de les parets i tres capes de verd pistatxo en les altres dues parets. 

Després de pintar, vam fer la instal·lació elèctrica i vam posar el parquet.


Un cop fetes les coses més grans, pintura, parquet i instal·lació elèctrica, calia començar a decorar i a fer-ho acollidor. 
Des de sempre en Jordi volia una paret amb tots els quadres que havia anat adquirint al llarg del temps. Vam decidir, que aquesta paret seria una de les marrons, per ajudar el contrast i a més, perquè a sota hi anirà el sofà i aquesta paret es veu des del menjador i des de la cuina. 
Per altra banda, jo sempre havia volgut una paret-llibreria, és a dir, una paret plena de llibres, així doncs, vam decidir que a l'altra banda del menjador, hi posaríem tot d'estanteries Billy que aniríem omplint amb els llibres que havia anat acumulant al llard dels anys. I entre les dues parets, el sofà i la televisió.



Finalment, un detall. En una de les cantonades, vam posar un interruptor i uns endolls, pensant en les moltes vegades que estem el sofà i connectem el portàtil. A més, vam pensar que seria molt útil col·locar a dalt d'aquests endolls una estanteria d'Ikea que té una repisa, així doncs, quan carreguem els mòbils, els col·loquem a sobre i llestos.

Us deixem el vídeo de la paret de quadres!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada