No sóc gaire bona cuinera jo, i la veritat és que el resultat m'ha sorprès, ja que queden amb l'aspecte i el gust de les magdalenes de tota la vida! Aquí us deixo la recepta, trobada via internet, us animo a que ho intenteu, ja que són molt fàcils de fer i el resultats és impresionant!.
INGREDIENTS
125 grs d' ous ( dos ous grossos o 3 de petits traient-ne una mica)
150 grs. de sucre
60 ml. de llet
190 ml d' oli
210 de farina de reposteria
3/4 sobre de llevat químic
un polset de sal
OPCIONAL: ratlladura de llimona o taronja, canyella...
Amb aquests ingredients em surten 10 magdalenes!
PREPARACIÓ
1) Batre els ous amb el sucre fins que estiguin espumosos, jo ho faig amb la batedora, perquè quedi millor la massa.
2) Barregem la llet amb l' oli i l' anem afegint a la barreja anterior poc a poc mentre anem batent amb la batedora.

4) Tapem la massa amb un drap i la deixem a la deixem a la nevera, com a mínim una hora. Si volem la hi podem deixar fins l' endemà.
5) Repartim, amb una cullera, en el motllo de les magdalenes. Les omplim fins a tres quartes parts.
6) Posem les magdalenes en el forn preescalfat a 210 graus, (la recepta original indica que les magdalenes han d'estar entre15-18 minuts, depèn de la mida de les magdalenes) Amb el meu forn, amb 14 minuts es suficient, més enllà es comencen a cremar dels laterals, potser us caldrà fer-les un parell de vegades per saber els minuts, en funció del vostre forn. Les posem a la part baixa del forn, i és molt important no obrir-lo durant la cocció.
CUINACONSELL
- S'ha de deixar la massa mínim una hora tapat a la nevera. Com més estona estigui en repòs dues hores, tres hores... més bé pujaran
- No obriu el forn mentre es cuinen, perquè baixaran, però anem vigilant-les des de fora per ajustar el temps de cocció de 14 a 18 minuts depèn del forn que tingueu.
- Jo he canviat la farina per farina integral, i el sucre per sucre moré, i així no m'he sentit tant culpable mentre me les he anat menjant :P i eren bones igual.
- A moltes botigues es venen paper de magdalenes de colors, topos... la magdalena és igual, però amb aquests papers la presentació guanya molt!
Gràcies per la recepta! La provaré :-)
ResponEliminaPetonets a tots dos!
Anna