Vàrem buscar una recepta per internet, i la veritat és que ens va sortir bona i es molt fàcil de fer. Aquí us deixo els passos per fer la massa de la pizza.
INGREDIENTS
- 170 grams de farina
- 100 ml. aigua
- 16 gr. de llevat
- sal
PREPARACIÓ

2) Un cop passats els 10 minuts, afegim la farina mica en mica, mentre anem barrejant.
3) Un cop posada tota la farina, i que la massa tingui consistència. Posem farina sobre l'encimera i amassem la massa amb les mans (poseu-vos farina a les mans, per amassar-ho millor). Anem amassant fins que la massa no s'enganxi a les mans.
4) Un cop amassada, tapem la massa i la deixem reposar uns 30 minuts en un lloc càlid, o com a mínim no massa fred.
5) Desprès de deixar-la reposar, és el moment d'estirar-la. Posem una mica de farina a l'encimera i a les mans, i amb aquestes anem estirant la massa, amb compte perquè no es trenqui.
6) Posem els ingredients que volem a la pizza i al forn! (no se quants minuts, nosaltres vam posar el forn a 210 graus, prèviament preescalfat, i vam anar mirant fins que vam començar a veure que estava feta)
CUINACONSELL
- La massa és per una pizza per quatre persones, si no en voleu tant, podeu separar la meitat de la massa i congelar-la per un altre dia. També, podeu fer més quantitat i així amb un cop d'amassar, podeu tenir massa feta al congelador per diferents dies.
- Al forn, és millor posar-la pizza a baix, ja que us pot quedar la massa crua, i els ingredients molt torrats, si el poseu cap a baix del forn, o la funció que cuini per sota millor.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada